Beheer voor (groot) eigenaars.

Naast het beheer voor vereniging van eigenaars kunnen wij ook de belangen van (groot) eigenaars behartigen. Met onze ervaring als beheerder weten wij wat er komt kijken als men een appartement bezit. Zeker als men meerdere appartementen bezit is het van belang deze goed te beheren en weten wat er binnen de verschillende verenigingen van eigenaars van belang is. Daarbij is de splitsingsakte, welke per vereniging van eigenaars verschilt, van belang.

Ons kantoor kan u de volgende zaken uit handen nemen:

  • Alle voorkomende administratieve handelingen
  • Innen van huurpenningen
  • Uitvoeren van regelmatige inspectie van het vastgoed
  • Bemiddeling bij het zoeken naar nieuwe huurder
  • Oplevering bij nieuwe huurder en eindinspectie bij einde huur

Daarbij komt ook nog een fiscaal aspect.

 

Als u als natuurlijk persoon vastgoed ((vakantie)woning, appartement of bedrijfspand) exploiteert, is het altijd de vraag of dit in box 1 (hoge belasting, winst) of box 3 (lage belasting, vermogensbeheer) zal plaatsvinden. De exploitatie van panden is maatwerk met een grijs gebied. Op grond van de jurisprudentie zal een investeerder zijn eigen betrokkenheid en werkzaamheden zoveel mogelijk moeten beperken. Een goed advies met juiste richtlijnen en controle op de daadwerkelijke uitvoering is hierbij van essentieel belang.

Kortom als u uw beheer van uw appartementen wilt uit besteden kunt u contact met ons opnemen.Financiele dienstverleningAdministratieve dienstverleningAdequaat Technisch BeheerHet laatste nieuws

Wij houden u graag op de hoogte

Wij vinden het belangrijk onze klanten op de hoogte te houden! Hier vindt u het …