VVE Beheer van A tot Z.

De Horst is een van meest erkende VVE Beheerders in Waalwijk en omstreken. De vele jaren aan ervaring heeft bewezen dat juist een kleinschalig kantoor garant staat voor een optimale dienstverlening. In de optiek van De Horst is een goede beheerder dag en nacht bereikbaar, dus ook in het weekend. Samen met een compleet en een op u afgestemde aanpak leveren wij altijd passende VVE beheer oplossingen. De Horst is beheerder met het SKW certificaat.

Wat een samenwerking met ons uniek maakt:

  • Wij staan 24/7 voor u klaar
  • Al vanaf 2008 ervaring met groot en klein VVE beheer
  • Kies voor volledig VVE Beheer of bepaal zelf welk element van VVE beheer u wilt uitbesteden.
  • Uw partner is een kleinschalig kantoor met veel expertise
  • Samenwerking met Gemeenten
  • Persoonlijk contact en goede communicatie staan voorop!

VVE beheer in betrouwbare handen.

Bestaande VVE

Onze werkwijze is gebaseerd op jarenlange ervaring. Wij hebben diepgaand inzicht in alle aspecten van efficiënt verenigingsbeheer en zijn altijd op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving. Wij zien erop toe dat onze processen degelijk en volgens wetgeving worden uitgevoerd. Uw vereniging kunnen wij dan ook snel en geruisloos overnemen. We gaan dan vrijwel zonder onderbreking over tot actief beheer, waarbij alle werkzaamheden gewoon worden voortgezet en de eigenaars snel worden geïnformeerd over de wijzigingen.

Nieuw op te richten VVE

Onze expertise omvat het beheer van vrijwel alle typen verenigingen, in alle groottes en samenstellingen. Bij nieuwbouw- en ombouwprojecten kunnen wij vanaf het begin adviseren over de op te zetten verenigingsvorm. We beoordelen desgewenst de akte van splitsing en organiseren de eerste Vergadering van Eigenaars. Hierna kunnen wij – als u dat wilt – de totale uitvoering van het dagelijks beheer op ons nemen. U hebt er geen omkijken meer naar, in de prettige zekerheid dat de zaken lopen zoals ze moeten lopen.

Interesse? Neem contact met ons op!

Vul onderstaand formulier in en een van onze specialisten neemt spoedig contact met u op.Financiele dienstverleningAdministratieve dienstverleningAdequaat Technisch BeheerHet laatste nieuws

Wij houden u graag op de hoogte

Wij vinden het belangrijk onze klanten op de hoogte te houden! Hier vindt u het …